Cukrowy PR

dodano: 
27.07.2005
komentarzy: 
0

Südzucker Polska wprowadza na rynek nowe produkty: cukier trzcinowy i kandyz – informuje magazyn Trendy Food. Za działania PR w prasie zarówno ogólnopolskiej i regionalnej oraz w Internecie odpowiedzialna jest Agencja PR Open Media we współpracy z Han Galee. „Akcja edukacyjna kładzie nacisk na walory smakowe cukru trzcinowego i kandyzu oraz na możliwości ich zastosowania”. Marta Gessler przygotowała przepisy z wykorzystaniem cukrów. „Poza wypróbowaniem przepisów czytelniczki mogą wziąć udział w konkursach organizowanych w prasie (…). Działania PR nie pomijają też prasy branżowej poświęconej handlowi, gastronomii oraz hotelarstwu”.

Źródło:

Trendy Food, Südzucker Polska wprowadza nowe produkty: cukier trzcinowy i kandyz, 01.06.05, s. 13
komentarzy:
0
Graficzne pułapki CAPTCHA
Wprowadź znaki widoczne na obrazku.
X

Zamów newsletter

 

Akceptuję regulamin